Sme majstri sveta v digitalizácii športu? Možno áno, vďaka space2me

 
Projektové novinky
13.05.2020

Šport vo svete, a samozrejme, aj na Slovensku sa teší veľkej popularite medzi fanúšikmi a jeho oddaní nadšenci každoročne sledujú preteky a zápasy a zostávajú verní svojim športovcom a tímom. 

S naším produktom prichádza digitalizácia 

V rámci digitalizácie športu sme pre slovenský hokej vytvorili centrálny systém pre rozvoj a podporu tréningového procesu mládeže. Moderný portál umožňuje detailné plánovanie tréningov, cvičení, ich zakreslenie a vyhodnocovanie. Dáva možnosť poskytnúť hodnotenie medzi trénermi a hráčmi, slúži na podporu vzdelávania trénerov a mnohé ďalšie. Významnou súčasťou platformy je aj kamerový systém, ktorý je plný praktických funkcionalít. No a v neposlednom rade je to video analýza, prostredníctvom ktorej môžu tréneri a video analytici podrobne analyzovať vybraný tréning alebo zápas.

space2me ako inovatívne riešenie

Platforma funguje ako nástroj na automatizovaný záznam, online streamovanie a archiváciu tréningov a zápasov, ktorého primárnym cieľom je zvýšiť kvalitu, efektivitu a transparentnosť tréningových procesov. Dáva priestor spolupráci jednotlivých klubov a správcov zimných štadiónov. Nasadili sme komplexný informačný systém, ktorý prepája všetky ľadové plochy a hokejové kluby naprieč celou SR  s centralizovaným manažmentom. 

space2me ako produkt predstavuje unikátne a moderné riešenie na svetovej úrovni, ktoré prináša inováciu s cieľom pomôcť rozvoju mládežníckeho športu na Slovensku. S plnohodnotným športovým zážitkom si pozriete zápasy a tréningy, aj keď práve nie ste priamo na štadióne. V našej spoločnosti si myslíme, že aj tento náš príspevok napomáha k športovej motivácii mládeže a vedie k úspešným športovým výkonom. 

Viac o produkte, jeho využití a benefitoch sa dozviete v tomto videu:

 

Ďalšie novinky