Mentalita víťaza, je v každom z nás

 
Spoločenská zodpovednosť
04.11.2020

“Knihu 'Mentalita víťaza, je v každom z nás' som písal ako inšpiráciu pre všetkých, ktorí sa chcú posúvať, napĺňať svoj potenciál alebo zlepšovať svoj výkon pričom je jedno, či ide o vrcholového športovca, hudobníka, maliara alebo manažéra. Napriek tomu, že sme z rozdielnych pólov života, či oblasti, ktorej sa venujeme, cieľ máme spoločný: pomáhať komplexne rozvíjať človeka - športovca, zamestnanca, či klienta. Od prvej chvíle sme rezonovali na rovnakej hodnotovej frekvencii a som rád, že som spoznal nových ľudí, ktorých práca baví, napĺňa, a ktorí pomáhajú športu v týchto neľahkých časoch. V tejto dobe je dôležité, aby sme sa spájali, inšpirovali a pomáhali si navzájom. Spojenie dobrá kniha a skvelé IT projekty sú odjakživa predurčené k úspechu a víťazstvám.” 

 

Miroslav Mackulín

V čase digitalizácie, sociálnych sietí a internetu je čas strávený s dobrou knihou a vlastnými myšlienkami užitočným relaxom a duševným obohatením každého z nás. Čítanie kníh nás vytrháva od každodenného zhonu, zvyšuje kreativitu a čo je najpodstatnejšie, zlepšuje slovnú zásobu, ktorú môžeme potom naplno využívať pri tvorivej a pracovnej činnosti. 

O ideách plných inšpirácie, nápadov a témy odhalenia vlastného potenciálu v sebe samom, rozoberá autor Miroslav Mackulín v knihe Mentalita víťaza, je v každom z nás. Kniha ponúka hodnotné myšlienky určené všetkým, ktorí chcú naplno využiť svoje schopnosti bez ohľadu na povolanie či postavenie.

Sme radi, že sme mohli podporiť dielo tohto autora, obzvlášť počas pandémie koronavírusu, kedy sa naša krajina zmieta v neľahkých časoch. Je dôležité pomôcť slovenským autorom, aby dostali možnosť šíriť myšlienky a nápady prostredníctvom svojich kníh čo najširšiemu okruhu čitateľov, a tak prispieť k rozvoju vzdelania a kultúry, ktorá je neodmysliteľnou časťou našej malej krajiny v srdci Európy. 

Ďalšie novinky