Píšeme žltočiernu históriu spolu s FK Inter Bratislava

 
Spoločenská zodpovednosť
19.10.2021

„Som veľmi rád, že aj v týchto neľahkých časoch sú tu spoločnosti ako STENGL, ktorá podporuje športovanie mládeže na Slovensku a je dlhoročným partnerom FK Inter Bratislava. Práca s mládežou, rozvíjanie jej talentu a osobnosti sú pre nás nesmierne dôležité, aj z pohľadu výchovy a zdravotnej prevencie a ,samozrejme, aj pre budúcnosť nášho klubu. Spoločnosti STENGL chceme preto vyjadriť našu vďaku za jej záujem o rozvoj a dlhoročnú podporu klubu.“


Prezident klubu FK INTER Bratislava, JUDr. Jozef Barmoš

K športu pristupujeme zodpovedne 

Jedným z dôležitých cieľov našej spoločnosti je aj snaha podporiť  rozvoj talentu u mladých športovcov. Uvedomujeme si význam a pridanú hodnotu, ktorú šport do našich životov prináša. 
Účelom je zabezpečenie a vytváranie podmienok pre deti a mládež tak, aby získali pozitívny vzťah k celoživotnej pohybovej aktivite. Budovanie pozitívnej väzby v mladom veku, neskôr prispieva k celkovej pohybovej aktivite obyvateľstva. 

Dlhodobo sa snažíme svoju činnosť zamerať aj na podporu futbalového klubu žltočiernych FK Inter Bratislava, kde sme na túto aktivitu spoločenskej zodpovednosti využili inštitút Zmluvy o sponzorstve v športe, ktorá je finálne publikovaná v informačnom systéme športu a poteší nás, ak práve my inšpirujeme ostatných kolegov z podnikateľského prostredia, aby sponzoring využili na podporu športového odvetvia v našej krajine. 
 

Ďalšie novinky