Stojíme pri zrode filmu o slovenskej opernej legende. Peter Dvorský ako mimoriadna inšpirácia, stelesnenie talentu a umenia.

 
Spoločenská zodpovednosť
05.04.2022

Peter Dvorský je jedným z najväčších umelcov slovenskej opernej scény. Prezývaný slovenský Pavarotti si roky podmaňoval divákov z celého sveta. 

Už ako malý chlapec pociťoval lásku k spevu, tá neskôr prerástla do úspešnej opernej kariéry svetovej úrovne.

Neúnavne sa snažil zlepšovať a vytrvalo pracoval na rozvoji svojich schopností, aby sa stal najlepšou verziou samého seba. Aj to je dôležitý odkaz, ktorý by sme si mali z jeho životného príbehu vziať. Slovenský spevák patril k štvorici najlepších tenoristov sveta. Stál na pódiách vo svetových metropolách. Ohúril svojim hlasom milánsku La Scalu, Veľké divadlo v Moskve, ale aj štátnu operu v Rakúsku. 

Okrem toho je to neobyčajný človek s veľkou charizmou a milujúci otec, ktorý zasvätil život rodine.

Talent a jeho medzinárodné pôsobenie sú nám veľmi blízke a vnímame mnohé spoločné princípy a hodnoty, ktoré uplatňujeme v našom podnikaní a plnohodnotne s nimi žijeme už 23 rokov na inovatívnom, dynamicky sa meniacom softvérovom trhu.

S nadšením na sebe pracovať každý deň je dôležité v čomkoľvek, čo v živote robíme!

Cesta skutočnej slovenskej legendy a jej výnimočný kultúrny prínos pre našu krajinu je potrebné oceniť.  Preto sme hrdí, že môžeme byť súčasťou oslavy jedinečného svetového talentu v podobe kinofilmu Peter Dvorský z dielne Ivety Malachovskej. 

V rámci spoločenských hodnôt našej firmy chceme zdôrazniť, že si veľmi ceníme kultúrne dedičstvo, ktoré fenomenálny umelec pán Peter Dvorský predstavuje nielen pre Slovensko, ale pre celý svet. 

Sme nesmierne radi, že sme mohli stáť bok po boku maestra a byť pri zrode filmu o jeho živote, kariére, úspechu a sláve svetových rozmerov.

Jeho životný príbeh zachytený na plátne si budete môcť pozrieť v kine už 7. apríla. 

 

Ďalšie novinky