Na portáli YIM.BA, určenom nadšencom výstavby a rozvoja mesta Bratislava, napísali o novom stengl kampuse

 
Projektové novinky
08.09.2022

Vybudovať si vlastné miesto pre prácu bola naša vízia, s ktorou sme prišli už pred niekoľkými rokmi. Avšak trvalo dlhší čas, kým sa nám podarilo získať potrebné povolenia a až pred pár mesiacmi sme sa dostali k stavebným prácam.

Vzhľadom na postupný rozvoj spoločnosti a rozširovanie tímu bolo potrebné vytvoriť priestor, ktorý bude nielen kvalitným pracoviskom našich kolegov a kolegýň, ale zároveň bude atraktívny polohou a okolím, čo sa nám aj podarilo dosiahnuť, keďže v blízkosti pokojnej Žižkovej ulice sa nachádza hrad a Dunaj.

Novému kampusu kvalitná vybavenosť chýbať nebude

Po výstavbe bude mať budova štyri podlažia a jedno podzemné. Kancelárske priestory poskytnú zamestnancom komfort a najlepšie podmienky pre prácu. Nebude chýbať ani možnosť nabiť si e-bike či spríjemniť si chvíľu v okolí so zeleňou.

Parkovanie v rámci pohodlnej dopravy do práce by malo byť súčasťou každej modernej stavby a inak tomu nebude ani v prípade tej našej, kde bude možnosť parkovania v podzemí, ale aj v teréne.

„Prioritou pre nás je vytvoriť príjemné, pozitívne a tvorivé prostredie. Miesto, na ktoré sa budeme tešiť a odkiaľ sa nám nebude chcieť ísť domov“

Miroslav Novotný

Kombinácia všetkých aspektov, ktoré vytvoria kvalitné miesto pre zamestnancov je pre nás prioritou. Dobrá pracovná atmosféra prispieva nielen k motivácii, ale aj celkovej spokojnosti na pracovisku.

Je pre nás veľkým krokom dopredu a cieľom mať vlastnú budovu s kvalitným technologickým vybavením, ktorej súčasťou budú aj moderné inšpirujúce miesta na oddych či relaxovanie. Pozitívna atmosféra a pracovné prostredie je predpokladom k dobre odvedenej práci a zdravému pôsobeniu na pracovisku. Mimoriadne nás teší, že napredujeme a dospievame ako spoločnosť, ktorá verí svojim víziám a postupne pristupuje k ich realizácii.

Stavba by mala byť dokončená vo februári 2023.

Viac o projekte sa dozviete aj na portáli YIM.BA, ktorý sa v blogu venoval práve nášmu kampusu.

Ďalšie novinky